Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2022. december 5. (hétfő) - Vilma napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Kreatív műhely – ahol segítünk megvalósítani ötleteit!

Szeretne családjának, barátainak, szeretteinek egyedi ajándékot készíteni? Mi segítünk ebben! Nálunk a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesületnél egyedi feliratú, mintájú, bögrét és kitűzőt készíttethet egyeztetést követően. Illetve egyedi kreatív anyagok készítésében is segítünk, plakátok, képeslapok, oklevelek, évkönyvek készítésében.

KÖZ-Pontban a Karácsony

Elindult a karácsonyi szezon és természetesen Egyesületünk idén is megszervezi hagyományos karácsonyi ünnepségét.

Adománygyűjtést szervez a HABIDISZ

November 14 és december 1 között szervezi karácsonyi adománygyűjtési akcióját a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ).

Európai Szolidaritási Testület projektünkbe keresünk fiatalokat

Egyesületünk részt vesz az Európai Unió egyik fiataloknak szóló önkéntességi projektjében az Európai Szolidaritási Testületben. Most ezen projektünkbe keresünk érdeklődő magyar és nem magyar ajkú fiatalokat.

7vége a stábtagokkal Nyíregyházán

A kétnapos 7vége a stábtagokkal elnevezésű programra 2022. november 19-én és 20-án került sor a Bessenyei Hotelben.

Novemberi rendkívüli közgyűlés Nyíregyházán

A novemberi rendkívüli közgyűlésre 2022.11.17-én került sor a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Terünkben, amelyen a megyében lévő iskolák diákjai figyelmesen és aktívan vettek részt.

ESC Önkéntes érkezett Debrecenbe

November 14.-én érkezett hozzánk egy újabb önkéntes, Barbara Ceccorulli az Európai Szolidaritási Testület projekt keretén belül.

Ismét megyei fórum Debrecenben

Hétégén ismét közös fórumozásra gyűlt össze a Hajdú-Bihar megyei csapat. A nap a megszokott ütem szerint zajlott.

VII. Megyei Sportnapok Karcagon

Megvalósult a VII. Jász-Nagykun-Szolnok megyei Sportnapok Karcagon. 2022. november 10-11-én került megrendezésre az idei év Megyei Sportnapja a Karcag Városi Sportcsarnokban.

Rémisztő esemény a Közösségi FACE-ekben

Október 29-én került megrendezésre hagyományos Halloween Partink, amely a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat és a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér kooperációjában valósulhatott meg.

XIV. Megyei Sportnapok

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület és a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetségének szervezésében idén is megrendezésre kerültek, immáron a 14. alkalommal a Megyei Sportnapok.

Megyei fórum Debrecenben

Októberben is elérkezett a megyei fórumunk ideje. Ilyenkor megyei csapatunk egy napot közös tervezéssel, képzéssel és szórakozással tölt el.

Külügyi Börze a Debreceni Egyetemen

Az előző évek sikeres rendezvényei után ismét megrendezésre került a Külügyi Börze, immáron 24. alkalommal, az Erasmus Student Network és a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzat Külügyi Bizottsága által.

Új szabadulószobát próbáltak ki az Apáczais diákok

Október 13-án az Apáczai Csere János Általános Iskola és AMI egyik osztálya látogatott el hozzánk a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térbe egy horror szabadulószoba alkalomra, melyet ők először próbálhattak ki.

Iskolai Közösségi Szolgálat Börze Debrecenben

2022. október 12-én, szerdán Iskolai Közösségi Szolgálat Börzét szerveztünk Debrecenben.

Elbúcsúztunk Cecilia Fregotól

2022. október 3-án volt megrendezve Cecilia Fregonak a búcsú bulija Debrecenben.

Iskolai Közösségi Szolgálat Börze Nyíregyházán

Október 11-én a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben idén is megvalósult az Iskolai Közösségi Szolgálat Börze.

Második alkalommal került megrendezésre a STÁBor képzéshétvége

Október 07-09. között Nagyrábén valósult meg második alkalommal a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetségének (HABIDISZ) STÁBor képzéshétvégéje.

Előbújt a MEDVE a barlangjából

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat, az SZSZBGYIÖK október 7-9 között megvalósította harmadik alkalommal a Megyei Diákvezetők Fóruma nevű hagyományos programot, röviden a MEDVE-t.

Szolnok, az éltető közösségek városa

2022. október 6-án a szolnoki civil szervezetek számára „Közösségépítés biztonságosan - A rendezvényszervezés jogi és szakmai keretei„ elnevezéssel szakmai konferenciát hirdetett a Szolnok Városfejlesztő Nonprofit Kft., amelyen a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület is részt vett.

Iskolai Közösségi Szolgálat Börze Debrecenben

Iskolai Közösségi Szolgálat Börzét (IKSZ Börze) rendez a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület Debrecenben október 12-én, szerdán.

Új ESC önkéntes Nyíregyházán

Október 05.-én újabb külföldi önkéntes érkezett hozzánk az Európai Szolidaritási Testület Európai Uniós projekt keretén belül, Patricia Burgos Tirado személyében.

Tanévindító Közgyűlést és Nyílt stábtalálkozót szervezett a HABIDISZ

Szeptember 29-én, csütörtökön megrendezésre került a Tanévindító Közgyűlés a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) és a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület által az Újkerti Közösségi Házban.

Tanévindító Közgyűlés Nyíregyházán

A Tanévindító Közgyűlés 2022.09.28-án került megrendezésre a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Önkormányzat Hivatalának Bessenyei termébe, amelyen a megyében lévő iskolák diákjai figyelmesen és aktívan vettek részt.

Évindító közgyűlés Szolnokon

2022. szeptember 27-én, Szolnokon, a Verseghy Ferenc Megyei Könyvtár termében 18 iskola és több, mint ötven diák és tanár részvételével sikeresen lezajlott a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzat évindító közgyűlése.

Évindító közgyűlés Karcagon

2022. szeptember 26-án, 8 iskola részvételével sikeresen lezajlott a Karcag Városi Diákönkormányzat évindító közgyűlése.

Új iskolai osztály próbálta ki szabadulószobánkat

Szeptember 26-án, hétfőn a Nyíregyházi RIDENS Gimnázium, Szakgimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium egyik osztálya járt nálunk a MARVEL témájú szabadulószobánkon.

Anonim hajsza a HABIDISZ-szal

Szeptember 21-én, szerda délután megrendezésre került a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) által az Anonim hajsza nevű program.

Megyei fórumot tartott a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei munkacsoport

Szeptember 19-én megyei fórumot tartott a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei munkacsoport, melynek keretében, rengeteg feladatról, programról, határidőről egyeztetett a csoport és közös ötletelést tartottunk a szabadulószobáinkról.

Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek

Az Open Café esemény újra meredezésre került. Szeptember 19-én a helyszíne pedig ismételten a Magenta KraftLab ahol mindig tárt karokkal várnak minket.

SZSZBGYIÖK a Tirpák Fesztiválon

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat szeptember 18-án részt vett a Tirpák Fesztiválon, egészen pontosan a VI. Nyíregyházi Bogrács- és grillbajnokságon.

A Szent Matróna Idősek Otthonában is elindult az ősz.

A Debreceni Civilek Önkéntes Program (DECI) keretén belül újra kézműves foglalkozást tartottunk a Szent Matróna Idősek Otthona ellátottai számára.

Őszi Open Café

Hogyan is indulhatna el egy őszi időszak? Nem csak iskolával, hanem az Open Caféval is, ami kinyitotta a kapuit minden olyan érdeklődő fiatal számára, akik szeretnek érdekes témákról beszélgetni.

IKSZ teljesítés a Gulyásfesztiválon

IKSZ-es diákok segítettek szeptember 10-én a XXIV. Szolnoki Gulyásfesztiválra kitelepült Auriga Sport és Szabadidős Klubnak.

Ebben a hónapban is kézműveskedtünk a BTESZ Szenvedélybetegek Nappali Intézményében

Szeptember 6-án és 8-án is meglátogattuk a BTESZ Nappali Intézményének két telephelyét.

Szeptemberi tevékenységek a DECI Önkéntes Program keretein belül.

Sok szeretettel várunk minden diákot, akik Iskolai Közösségi Szolgálatot teljesítenének, vagy csak szeretnének önkénteskedni.

Nyárzáró Piknik Debrecenben

Véget ért a nyár, így a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület debreceni csapata szeptember 4.-én egy közös Piknikkel búcsúztatta a nyarat.

Piknik Nyíregyháza

Szeptember 3-án ismét megrendezésre került a már hagyományosnak mondható egyesületi rendezvényünk a nyíregyházi Piknik.

Megyei fórum Debrecenben

Hajdú-Bihar megyei csapatunk, ahogy minden hónapban, szeptemberben is sort kerített egy közös fórumozásra.

Viszlát Nyár!

Augusztus 30-án egy programmal búcsúztatta a nyarat a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat a Közösségi Face-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben.

Nyárzáró buli a KIFLI-ben

Augusztus 30-án, kedden négy és hat óra között, sor került a várva várt KVDÖK Nyárzáró bulira a KIFLI-ben, amelyen húsz fiatal vett részt.

Karcagi családi nap

Augusztus 28-án, negyedik alkalommal került megrendezésre a már hagyománynak számító nyár végi Családi nap Karcagon, amelynek a a Karcagi Ifjúsági és Lurkó iroda adott otthont.

Szolnok Piknik

Augusztus 27-én megrendezésre került a rendszeres évi Szolnok Piknik, a tavaly átadott Ormos Imre Parkban.

Szabadtéri mozit szervezett a HABIDISZ

Szabadtéri filmvetítésen vehettek részt a Hajdú-Bihar megyében tanuló diákok augusztus 26-án, pénteken, a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége által.

A debreceni Máltai Játszótéren tartottunk foglalkozást gyerekeknek

Augusztus 26-án, pénteken kézműves foglalkozással és arcfestéssel készültünk a Máltai Játszótéren megrendezésre kerülő önkéntes tevékenységre.

Mustárház vs. KÖZ-Pont

A címmel ellentétben egy jó hangulatú sportos megmérettetés, kikapcsolódás volt a fő cél augusztus 24-én.

Augusztus 22-én kézműves foglalkozást tartottunk a Szent Matróna Idősek Otthonában

Összeszedtük a kellékeket a foglalkozáshoz, kimentünk a helyszínre, ahol találkoztunk három önkéntessel, akik segíteni jöttek a tevékenységben.

Véget ért a Galiba Gyermekfesztivál!

Idén is megrendezésre került immáron a XI. Galiba Gyermekfesztivál! A Nagyerdei Kultúrparkban közel 5 napon keresztül több mint 200 programmal várták az érdeklődőket.

Egyesületünk is részt vett a Night Ride nevű eseményen

A KÖZ-Pont Ifjúsági egyesület évek óta hagyományosan részt vesz a Debreceni Virágkarnevál kísérő programjaként megrendezett kerékpáros felvonulásokon.

Megvalósult a III. Amatőr Asztalitenisz Bajnokságunk Nyíregyházán

Idén harmadik alkalommal valósítottuk meg az Amatőr Asztalitenisz Bajnokság elnevezésű házi ping-pong versenyünket, melynek keretében a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben tartottunk közösség összetartó versenyt.
Régebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték