2017. szeptember 26. (kedd) - Jusztina napja van.

Félévindító Közgyűlés Debrecen

2017. január 24-én ismét megrendezésre került a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetségének (HABIDISZ) Félévindító Közgyűlése.A Közgyűlés 14:00 és 16:00 óra között zajlott, ahol a résztvevők megismerkedhettek egyesületünk tevékenységeivel (iskolai közösségi szolgálat, önkéntesség, diákönkormányzatiság, EVS), valamint pályázati lehetőségekkel iskolák számára.

A megyei diákönkormányzat prezentációval készült, hogy bemutassa működését, és azokat a programokat, eseményeket, amelyeken részt vett, akár szervezőként, akár résztvevőként. Ez fontos része volt az eseménynek, hiszen márciusban vezetőségi választás lesz, így fontosnak tartottuk, hogy a diákok minél több információhoz jussanak a megyei dökről és az abban rejlő lehetőségekről. Az esemény végén minden fiatalt invitáltunk egy kis játékos zárásra, ahol megismerhették azokat a gyakorlatok és játékokat, amelyeket stábtalálkozókon szoktunk alkalmazni.