Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2018. december 14. (péntek) - Szilárda napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

AFS Welcome Party a Közösségi FACE-ekben!

2017. szeptember 3-án került megrendezésre a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben az AFS Magyarország nyíregyházi körzetének szervezésében az a Welcome Party, amelynek keretében AFS-es cserediákok megismerkedhettek az őrangyalaikkal, valamint a fogadócsaládok is személyesen találkozhattak az AFS helyi önkénteseivel.

A borús idő ellenére a hangulat felhőtlen volt. Az eseményen részvevők igazi magyar ételt, lecsót készítettek a cserediákoknak, akik az előkészületekben is kivették a részüket. Így lehetőségük nyílt a magyar gasztronómia rejtelmeibe is betekintést nyerniük. Az érdeklődőket a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület munkatársai - idegenvezetést tartva - körbevezették a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben, bemutatva mind az iroda, mind az egyesület sokszínű munkáját, programjait és szolgáltatásait.

A party sikerrel zárult, és lehetőséget adott arra, hogy mind cserediákok, mind pedig fogadócsaládok megismerjék körzetük önkénteseit egy közös bográcsolás, ping-pong, csocsó, és további szabadidős programok keretében.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték