Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2018. december 14. (péntek) - Szilárda napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Karcag Városi DÖK Alakuló Közgyűlése

Szeptember utolsó hete Egyesületünknél a közgyűlésekről szólt, hiszen sikeresen lezajlott a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület égisze alatt működő Karcagi Városi Dök Alakuló Közgyűlése szeptember 25.-én. A Közgyűlésen, közel 50 fő jelent meg, hogy megismerje azokat a programokat és lehetőségeket, amelyek a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület szervezésében vagy segítségével valósul meg.

A résztvevők megismerhették a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület működését, programjait és a Karcag Városi Diákönkormányzattal kapcsolatos elképzeléseit, lehetőségeit.
Bemutatkozott a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége valamint a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzat is, hogy ezzel is arra buzdítsa a megjelent fiatalokat, hogy jelentkezzenek a városi dökbe, vezetőségi vagy akár stábtagnak, hiszen rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodhatnak ezáltal.
Az Európai Önkéntes Szolgálat (EVS) bemutatása nagy sikert aratott, hiszen ez a lehetőség sokszor nem jut el azokhoz a középiskolás fiatalokhoz, akiknek ez egy opció lehet, hogy akár egy évet önkénteskedjenek egy általuk választott európai országban.
Összességében eredményesen zártuk a napot, hiszen minden információt és lehetőséget átadtunk a megjelent fiataloknak és az őket kísérő Diákmunkát Segítő Pedagógusoknak.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték