Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2018. december 14. (péntek) - Szilárda napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

JNSZDÖK Tanévindító Közgyűlés

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzat Tanévindító Közgyűlésén közel 50 diák és az őket segítő pedagógusok vettek részt egyrészt, hogy megismerjék a JNSZDÖK és Egyesületünk által megrendezett programokat, illetve azokat a rendezvényeket és lehetőségeket, amelyek a 2017/18as tanévben fognak megvalósulni.

A napot Egyesületünk bemutatkozójával kezdtük, említésre kerültek azok a programok, amelyek az elmúlt tanévben megvalósultak. Továbbra is fontosnak tartjuk, hogy iskolák felé eljussanak azok a pályázati lehetőségek, felhívások, amelyek színesíthetik, megkönnyíthetik az intézmények és a diákok életét egyaránt.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat is bemutatkozott, beszámoltak azokról az eseményekről, programokról, lehetőségekről, amelyeken Egyesületünk által volt lehetőségük részt venni.
A JNSZDÖK bemutatkozó prezentációja által a résztvevők jobban megismerhették a megyei diákönkormányzat munkáját és mindennapjait, valamint a 2017/18as tanévre vonatkozó programtervezetüket.

Mindezeket követően a JNSZDÖK 2 hiányzó vezetőségi tagját is megválasztották a résztvevő diákok:
- Vizsnyai Kinga a Szolnoki Műszaki Szakképzési Centrum Petőfi Sándor Építészeti és Faipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának tanulója.
- Deák Szabolcs a Szolnoki Szolgáltatási SZC Damjanich János Szakképző Iskolája és Kollégiumának tanulója.
Gratulálunk nekik és kívánunk sikeres munkát!

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték