Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2018. december 14. (péntek) - Szilárda napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

SZSZBGYIÖK Tanévindító Kögyűlés

Szeptember 28.-án került megrendezésre a Szabolcs-Szatmár- Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat Tanévnyitó Közgyűlése a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben. A rendezvényre közel 70 fiatal és a velük foglalkozó pedagógusok látogattak el a megye különböző településeiről, hogy értesüljenek a megyei dök és egyesületünk közelgő eseményeiről.

A napot Gyulavári Attila Zsolt, egyesületünk elnöke konferálta, aki bemutatta a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület hamarosan megrendezésre kerülő programjait, így például a Megyei Sportnapokat, továbbá olyan pályázati lehetőségekről is beszélt, amelyek az iskolák számára hasznosak lehetnek.

Bemutatásra került a KÖSZ (Közösségi Önkéntes Szolgálat), ezen programon belül valósulnak meg Nyíregyházán azok az önkéntes és iskolai közösségi szolgálatos tevékenységek, amelyeket egyesületünk szervez.
Továbbá felhívtuk a fiatalok figyelmét az első alkalommal megrendezésre kerülő Nyír Trip elnevezésű kreatív vetélkedőre, ahova 5 fős csapatok jelentkezését várjuk.

Természetesen az SZSZBGYIÖK is bemutatkozott és felvázolta a 2017/18as programtervét, bemutatta azokat a rendezvényeket, amelyekre várják kortársaikat.
A program végén a megyei diákönkormányzat vezetősége ismerkedős játékokkal várta az érdeklődőket, akik megismerhették a vezetőségi tagokat és jelentkezhettek stábtagnak is a megyei dökbe.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték