2017. november 21. (kedd) - Olivér napja van.

Tanulmányi kirándulásunk Kecskeméten

Egyesületünk nagy hangsúlyt fektet a szakmai kapcsolatok ápolására annak folyamatos fejlesztésére, ennek érdekében tavaly tanulmányi kirándulásokat szerveztünk munkacsoportjaink részére Tokajba, Miskolcra és Egerbe. A következő ilyen jellegű kirándulásra október 20-án került sor, amikor is Kecskemétre látogattunk.

2017. október 20-án munkatársaink tanulmányi úton vettek részt Kecskeméten, hogy megismerkedjenek a város ifjúsági életével. Megismerkedhettek több ifjúsági irodával, közösségi térrel. A kirándulás célja az volt, hogy szakmai tapasztalatcsere jöjjön létre a helyi szakemberekkel. Ennek céljából látogattunk el az Eleven Ifjúsági Közösségi Térben és partnerük a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér asztalitenisz csarnokába. Bepillantást nyerhettünk a Hétegyházi Művelődési Ház működésébe, a KÖZ-tér/10 perc Ifjúsági Klubba a helyi Új Nemzedék Közösségi Térbe, valamint a Kék Elefánt és a Helpi ifjúság fejlesztő műhelyébe is. A települési önkormányzat részéről a városháza dísztermében beszélgethettünk Nemcsik Mátyás helyi önkormányzati képviselővel Kecskemét ifjúság politikájáról. Ezúton is köszönjük