Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2019. január 19. (szombat) - Sára, Márió napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

3. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Sportnapok

A KÖZ - Pont Ifjúsági Egyesület, a Jász- Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzat és egyéb szponzorok jóvoltából idén harmadik alkalommal került megrendezésre a Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Sportnapok 2017. október 26 – 27 - én Karcagon.

Idén két csapatsportágban, röplabdában és labdarúgásban vártuk a Jász- Nagykun- Szolnok megyében működő általános- és középiskolás fiú és lány csapatok jelentkezését. Célunk az volt, hogy lehetőséget adjuk a Jász- Nagykun- Szolnok megyei általános és középiskolás labdarúgó és röplabda csapatai részére, hogy megfelelő körülmények között, színvonalas mérkőzéseket tudjanak játszani. Szerettük volna, hogy a csapatok megismerjék egymást, illetve hogy népszerűsítsük feléjük az egészséges életmód és folyamatos testmozgás fontosságát.
A verseny helyszínül a Karcag Városi Sportcsarnok szolgált.
A verseny első napján, a röplabda bajnokságon idén négy női csapat, két gimnáziumi és két általános iskolai mérte össze tudását. A győztes a Chiovini Ferenc Kolping Katolikus Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola lett, második helyezett a Kunhegyesi Nagy László Gimnázium, harmadik a Kunhegyesi Református Általános Iskola lett.
Az általános iskolai fiú labdarúgó bajnokságra 7 csapat nevezett. Az első helyen a Szent Pál Marista Általános Iskola csapata végzett, második lett Karcagi Nagykun Református Általános Iskola, harmadik helyen pedig a Győrffy István Katolikus Általános Iskola végzett.
Az idei labdarúgó bajnokság középiskolai fiú kategóriájában első helyen a jászberényi Szolnoki Műszaki Szakképzési Centrum Klapka György Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának csapata végzett. Második helyen a Szolnoki Műszaki Szakképzési Centrum Baross Gábor Gépipari, Közlekedési Szakközépiskolája, harmadik helyen pedig a Karcagi Szakképzési Centrum Varró István Szakgimnáziuma végzett.
Az idei évben eseményünket támogatta: Karcag Város Önkormányzata, a tiszaderzsi D-Rex Dinópark, a Kaland Sziget Tiszafüred, DECATHLON, Vöröskereszt Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezete, AVE ásványvíz.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték