2017. december 11. (hétfő) - Árpád napja van.

Iskolai Közösségi Szolgálat Börze Karcagon

A rendezvény 2017. november 10.-én (pénteken) 10:00-16:00 óra között valósult meg a Karcag Városi Pályaválasztási Nap keretein belül a Városi Sportcsarnokban.
Egyesületünk fogadóintézményként és koordináló szervezetként is működik az Iskolai Közösségi Szolgálat terén. Évente közel 500 fiatal teljesít iskolai közösségi szolgálatot különböző partnerszervezeteinknél.

A helytelen tájékoztatás és hiányos információk miatt a középiskolás diákok gyakran nehézségekbe ütköznek az IKSZ teljesítése során, ezért fontosnak tartottuk azt, hogy egy olyan informatív rendezvényt szervezzünk, ahol találkozhatnak a fogadószervezetekkel, és informálódhatnak az iskolai közösségi szolgálat menetéről.

A rendezvényre a város számos iskolájából érkezett diák, akik bővebb betekintést nyerhettek arról, hol teljesíthetik a kötelező iskolai közösségi szolgálatukat.

12:00-13:30 között egy szakmai műhely került megrendezésre, melyen szó esett az iskolai közösségi szolgálat kereteiről, annak adminisztrációjáról, és további hasznos információkról.