Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2019. március 21. (csütörtök) - Benedek napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület - Civil Teaházak

Novemberben ismét megrendezésre kerültek Civil Teaházi eseményeink Debrecenben, Szolnokon és Nyíregyházán. 2014-ben a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület kezdeményezésére indult el Debrecenben, Nyíregyházán, illetve Szolnokon. Az egyesület működése óta kiemelt figyelmet szentel a Civil kapcsolataira.

Az esemény célja, hogy egy kötetlen hangulatú beszélgetés keretében - egy tea vagy kávé mellett - egymást jobban megismerjék a résztvevők. Továbbá megosszák egymással projektjeiket, eseményeik időpontjait, akár közös programokban, pályázatokban, fiatalok felkeresésében együtt gondolkozzanak. A Teaházak tematikus témák mentén kerülnek megrendezésre, az eddigi témák az önkéntesség, nemzetközi programok, pályázati, foglalkoztatási lehetőségek, programlehetőségek voltak.
A novemberi eseményeink helyszínéül Debrecenben a Méliusz Juhász Péter Könyvtár – az American Corners, Szolnokon a Verseghy Ferenc Könyvtár, míg Nyíregyházán a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér szolgált.
Az eseményeken civil partnereink, civil szervezetek, szociális és közművelődési intézmények vettek részt. Témáját tekintve a program fő irányvonala egymás programjainak, projektjeinek megismerése volt.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték