Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2019. március 21. (csütörtök) - Benedek napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

A hétvégén megrendezésre került Nyíregyházán a Nyír-Trip

November 18.-án első alkalommal került megrendezésre a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület és a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér által a Nyír-Trip, ami egy kreativitást igénylő vetélkedő volt, melyre 5 fős középiskolás csapatok jelentkezését vártuk.

Szombaton 3 csapat jelent meg a Közösségi Face-ek Ifjúgági Iroda és Közösségi Térben, kettő a Zrínyi Ilona Gimnázium és Kollégiumból, egy pedig a Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumból. A hideg ellenére a csapatok jól érezték magukat és szívesen teljesítették Nyíregyházán a rájuk váró feladatokat. A feladatok megoldása után a Nyíregyházi irodában meleg tea várta a diákokat, ahol kipróbálhatták magukat a Beugró nevű játékban is, amit szintén nagyon élveztek. A sok feladatból a legtöbbet és a legkreatívabban a Zig 1 (Zrínyi Ilona Gimnázium és Kollégium) nevű csapat oldotta meg, így ők lettek az elsők. A dobogó második fokára az Eötvös Team állhatott, a harmadik fokára pedig a Zig 2.

A rendezvény támogatói: Cinema City, Aquarius Élményfürdő (Sóstó Gyógyfürdők Zrt.), Momento Pizzéria, Meteor Gyros Bár, Burger Pub, Luther Teaház, Falco Kart, Atlas Fitness, Nyírpont Kft., Spirál Papír-írószer, nyomtatvány szaküzlet, Joma shop, Szent István Könyvkereskedés (Kötet Bt).

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték