Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2019. március 21. (csütörtök) - Benedek napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Üdvözlünk Erdélyben téma est

2017. november 20-án sor került a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület által működtetett Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben az „Üdvözlünk Erdélyben” című előadás.

Az eseményt az Egyesületünknél itt tartózkodó két magyar ajkú önkéntes tartotta. A két EVS-es, Jónás Bernadett és Gál Ágota Erdélyből érkeztek .
Az előadás első felében bemutatásra került Partium ifjúsági szervezete a MIK. A MIK, vagyis a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés, Romániában, azon belül Szatmár megyében működő ifjúsági szervezet, mely az ott élő emberek számára kínál sok színes programot. A bemutató keretén belül megismerkedhettünk a szervezet programkínálatával illetve a a rendezvények sikerének kulcsával.
Az est második felében Székelyföld került bemutatásra. A résztvevők megismerkedhettek helyi hagyományokkal illetve az ottani régiók szépségeivel. Az előadáson sor került egy kvízre is, Székelyföld érdekességeivel kapcsolatban. A tematikus est végén a résztvevők belekóstolhattak Székelyföld íz-világába is, ahol különböző helyi ételeket, gasztronómiai különlegességeket ismerhettek meg.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték