Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2019. március 21. (csütörtök) - Benedek napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Kerekasztal beszélgetés Balmazújvárosban

2017.11.17-én Balmazújvárosban került megrendezésre a Hajdú-Bihar Megyei Diákönkormányzatok Szövetsége és a Balmazújvárosi Önkormányzat együttműködésében a következő kerekasztal beszélgetés.

Ezeknek az eseményeknek a célja, hogy olyan fiatal felnőttek tapasztalatait, élményeit ismerhessék meg a diákok, akik sikeresek a munkaerőpiacon és a munkájuk a hivatásuk is egyben. Kérdéseken keresztül egy könnyed beszélgetésbe folynak ezek az egész események.
Ezen a péntek délutánon 15 órától fiatal, ám szakmai végzettséggel vagy diplomával rendelkező felnőttek meséltek a Balmazújvárosi Veres Péter Gimnázium diákjainak, arról miért nem érdemes abbahagyni a tanulást roma fiataloknak 16 éves korban. Először az iskola igazgatónője vezette be a továbbtanulás témájába a fiatalokat,majd Tóth Edina a Hajdú-Bihar Megyei Diákönkormányzatok Szövetségének elnöke mutatta be a diákönkormányzatot, magát az eseményt és annak célját. Mindezek után Setét Ottó a Debreceni Javítóintézet egyik nevelőtanára foglalta össze életútját és jelenlegi munkáját is. Őt követte a gimnázium egyik tanára. Ezek után a 60 jelenlévő főt kisebb csoportokra bontva folytatódott a beszélgetés, ahol bárki feltehette kérdéseit a meghívott vendégeknek. Összességében kötetlen, laza hangulatban telt a délután, láthatóan a résztvevők és az előadók is élvezték.
Mindezek mellett pedig rengeteg hasznos információt tudhatott meg sok mindenki.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték