Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2019. április 25. (csütörtök) - Márk napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

10. Hajdú-Bihar Megyei Karácsonyi Sportnapok

Az idei évben a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület és a Hajdú-Bihar Megyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ), valamint több megyei sportszövetség illetve egyéb szponzorok jóvoltából 10. alkalommal került megrendezésre a Hajdú-Bihar Megyei Karácsonyi Sportnapok Debrecenben 2017. december 6-8 között.

Közel 25 iskola több mint 500 diákja sportolt együtt 3 nap alatt 3 sportágban, összesen 5 helyszínen. A helyszínek biztosításában segítségünkre volt a Debreceni Református Kollégium, a Svetits Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium, a Diószegi Sámuel Baptista Szakgimnázium és Szakközépiskola, a Medgyessy Ferenc Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium, valamint a G4 Fitness.
Sportrendezvényünk, egyesületünk szervezésében az elmúlt években is nagy sikerrel valósult meg. Célunk a rendezvénnyel az általunk képviselt sportkultúra, sportértékek megtartása az ifjúság körében, hogy népszerűsítsük feléjük a folyamatos testmozgás, az egészséges életmód fontosságát! A versenyen a Hajdú-Bihar megyében működő középiskolák, diáksport egyesületei, diáksport körei és a megyében működő sportegyesületek nappali tagozatos diákjai korosztály megkötés nélkül, amatőr és igazolt játékosok vehettek részt.

Az esemény támogatói voltak: a DECATHLON, AVE Ásványvíz Kft, a Hajdú-Bihar Megyei Kosárlabda Szövetség, a Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték