Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2019. április 25. (csütörtök) - Márk napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Lengyel ifjúsági csere

December második hetében Egyesületünk egyik lengyel partnere által szervezett ifjúsági cserén vett részt négy plusz egy fővel. A program témája művészeti jellegű volt. A fiatalok stábokra voltak felosztva: páran elsajátították a videókészítés folyamatát, a zenészek egy dalt, mások annak szövegét szerezték.

A cél az volt, hogy a hét végére elkészüljön a stúdióban is rögzítendő dal, s a hozzá tartozó videó klip. Az eltelő napokat persze nem csak a munka tette ki. Kisebb kirándulásokat is tettek, a Lengyel Nemzeti Rádió regionális stúdiójába, illetve a közeli kisváros, Lancut pompás palotájába. Ezek mellett a szervezők lehetőséget biztosítottak arra, hogy helyi, igazán kiváló minőségű koncertekre is díjmentesen eljussanak szabadidejükben. Az esték egymással beszélgetve teltek, akár a szálláson, vagy egy szórakozóhelyen összegyűlve. Hála a résztvevők nyitottságának és rendkívüli barátságosságának, a légkör egész idő alatt fenomenális volt.

A kitűzött célokat sikerült a számos kihívás ellenére is hiánytalanul megvalósítani, a felvett dal jelenleg a hangmérnök kezei alatt van. Ha a keverés elkészült, a végleges verziót a videó klippel itt, az oldalunkon is napvilágra hozzuk.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték