2018. augusztus 21. (kedd) - Sámuel, Hajna napja van.

Januári Civil Teaház eseményeink

Januárban ismét megrendezésre kerültek Civil Teaházi eseményeink Debrecenben, Szolnokon és Nyíregyházán. Az események témája a "Társadalmi problémák megközelítése és azok elemzése saját szervezeteinken, csoportjainkon belül, projektgenerálás pályázati kiírásra" volt.

2014-ben a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület kezdeményezésére indult el Debrecenben, Nyíregyházán, illetve Szolnokon. Az egyesület működése óta kiemelt figyelmet szentel a Civil kapcsolataira. Az esemény célja, hogy egy kötetlen hangulatú beszélgetés keretében - egy tea vagy kávé mellett - egymást jobban megismerjék a résztvevők. Továbbá megosszák egymással projektjeiket, eseményeik időpontjait, akár közös programokban, pályázatokban, fiatalok felkeresésében együtt gondolkozzanak. A Teaházak tematikus témák mentén kerülnek megrendezésre, az eddigi témák az önkéntesség, nemzetközi programok, pályázati, foglalkoztatási lehetőségek, programlehetőségek voltak.