2018. október 20. (szombat) - Vendel napja van.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzat Félévindító Közgyűlése

2018. január 24-én került megrendezésre a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Diákönkormányzat Félévindító Közgyűlése. A napot Egyesületünk bemutatkozójával kezdtük, említésre kerültek azok a programok, amelyek az elmúlt félévben megvalósultak. Továbbra is fontosnak tartjuk, hogy iskolák felé eljussanak azok a pályázati lehetőségek, felhívások, amelyek színesíthetik, megkönnyíthetik az intézmények és a diákok életét egyaránt.

40 fő részvételével zajlott a Közgyűlés, ahol a diákok és tanárok szavazatuk által megválasztották a Diákönkormányzat megüresedett helyére az új programkoordinátort. Személyében Kocsis Petronella Alízt ismerhettük meg, aki a Szolnoki Szolgáltatási SZC Vásárhelyi Pál Közgazdasági, Egészségügyi és Idegenforgalmi Két Tanítási Nyelvű Szakképző Iskolájában tanul. Ezúton is gratulálunk neki, és kívánunk sikeres munkát!
A program második felében kiscsoportos beszélgetésekre került sor, melyet a JNSZDÖK tagjai vezettek le.