Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2019. június 21. (péntek) - Alajos napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Karcag Városi Diákönkormányzat Vezetőségválasztása

2018.02.01-én 14:00-16:00 között került megrendezésre a Karcag Városi Diákönkormányzat Alakuló Közgyűlése, melyre Karcag város minden iskolája elküldte diákképviselőit. A Közgyűlés célja a Diákönkormányzat vezetőségének megválasztása volt. A rendezvényt Dobos László Polgármester úr és Szepesi Tibor, a Déryné Kulturális, Turisztikai és Sportközpont vezetője nyitotta meg.

Bálega János, a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület elnöke ezt követően ismertette az elmúlt 5 hónap közös munkáját, mely a megbeszéléseken és a Tanévnyitó Diák Közgyűlésen túl számos rendezvényt (Megyei Sportnapok, Közösségi Szolgálat Börze) és egy csapatépítő tréninget is magába foglalt.

Az Alakuló Közgyűlés során a közel 30 iskolai küldött közösen dolgozta át a Karcag Városi Diákönkormányzat Szervezet Működési Szabályzatát, és hoztak döntéseket. Mindez alapján a Városi diákönkormányzat 5 üres pozíciójára a következő karcagi diákokat választották meg:
- Cséti Gabriella - Karcag VDÖK Elnöke
- Tóth Fanni
- Varga Petra
- Fodor Dávid
- Kiss Milán
A rendezvény végén lehetőség volt a városi dök stábjába is feliratkozni. A stábtagoknak szintén bekapcsolódhatnak a Karcag Városi Diákönkormányzat által segített eseményekbe, rendezvényekbe. Ilyen például a Birkafőző Fesztivál, a 3 Tusa Torna és a Kárpát-medencei Diákönkormányzatok Találkozója.

A megválasztott vezetőségnek eredményes munkát kívánunk!

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték