Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2019. május 26. (vasárnap) - Fülöp, Evelin napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Karcag Városi DÖK 2018. márciusi közgyűlés beszámolója

2018. március 19-én került megrendezésre a Karcag Városi Diákönkormányzat Közgyűlése, melynek célja volt az új vezetőség bemutatkozása mellett, hogy különböző lehetőségekkel ismertessük meg a résztvevőket.

A Közgyűlés 9:00 és 15:00 óra között került megrendezésre. Délelőtt, a hivatalos megnyitók után a meghívott szervezetek képviselői tartottak előadást. A jelenlévő diákok és őket kísérő pedagógusok többféle témában hallhattak előadásokat és juthattak hasznos információkhoz. A Karcag Városi Diákönkormányzat és a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület köszöntője után egyesületünk által nyújtott lehetőségek bemutatása következett. Meghívott vendégeink voltak ezen a napon a Festi Work, akik külföldi fesztiválra közvetítenek ki diákokat dolgozni. A Vöröskereszt előadásából megtudhatták a megjelentek, hogy milyen sokrétű a tevékenységi körük, valamint a Karcagi Szakképzési Centrum lehetőségeiről szóló prezentációt is láthattak a fiatalok.
A napot kiscsoportos beszélgetésekkel zártuk, ahol a diákok megoszthatták egymással ötleteiket a városi dökkel kapcsolatban.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték