Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2019. április 25. (csütörtök) - Márk napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

3 Tusa Torna! Mert Mi igazi Hősöket keresünk

Idén hetedik alkalommal került megrendezésre a 3 Tusa Torna, Tiszafüreden. A sportot és szellemi vetélkedőt egyaránt magába foglaló rendezvényt hagyományteremtő céllal hozta létre egyesületünk.

A program 2018. május 25-26.-án (péntek-szombat) került megrendezésre. A versenyre 3 fős érvényes nappalis jogviszonnyal rendelkező középiskola, illetve általános iskola felső tagozatos diákjainak jelentkezését vártuk. A versenyen fiú, lány és vegyes csapatok együtt versenyeztek.
A rendezvényre idén Ibrányból, Kisújszállásról, Törökszentmiklósról, Szolnokról és Jászberényből érkeztek csapatok., akik elméleti vetélkedőben és sport feladatokban mérhették össze tudásukat. Az idei évben az esemény támogatói, és partnerei voltak: a DECATHLON Áruház Szolnok, Kalandsziget Tiszafüred, Hortobágyi Nemzeti Park, Magyar Madártani Egyesület Hajdú-Bihar Megyei Csoport, Természettár Debrecen.
A 3 Tusa Torna alapvető céljai között szerepelt a fiatalok sport iránti érdeklődésének felkeltése, az egészséges életmód és a mozgás fontosságának hangsúlyozása, valamint a környezetük és a benne rejlő kulturális értékek (Tisza-tó és környéke) megismerése.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték