2024. március 28. (csütörtök) - Gedeon, Johanna napja van.

Húsvét 2024

Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetségének Rendkívüli Közgyűlése

A Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége június 7-én Rendkívüli Közgyűlést szervez. A rendkívüli Közgyűlés indokoltsága egy vezetőségi tag megválasztása a megyei diákönkormányzatba, egy megyei DÖK-ös fiatal lemondása miatt.

A megye általános és középiskoláiból várják az iskolai diákönkormányzatok képviselőit a Szent József Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégiumban megrendezésre kerülő Közgyűlésre.
A korábbi, márciusi Megyei Diák Fórumon megválasztott fiatalokból az egyik diák lemondott tisztségéről, így 1 fő vezetőségi tagot keresünk, hogy teljes legyen a 6 fős vezetőség. A Közgyűlés keretein belül a diákok új dolgokat tudhatnak meg a diákönkormányzatok működéséről és az iskola is számos és hasznos információhoz juthat az esemény során.
Továbbá az egy órás közgyűlés után megrendezésre kerül egy sajtótájékoztató a 16. Nyári Ifjúsági Fesztivál kapcsán, 15:00-15:30 között.
A Közgyűlésen való részvételi szándékukat előre jelezhetik a habidisz@kozpontegyesulet.hu e-mail címen.

A Közgyűlés ideje és helyszíne:
2018. június 7. (csütörtök) 14:00-15:00
Szent József Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium
(4024 Debrecen, Szent Anna utca 17.)

Azokat a képviselőket is szeretettel várjuk iskolájukból, akik szívesen tevékenykednének a megyei diákszervezet stábjában, és csatlakoznának egy megyei szintű programokat megszervező csapathoz.

További információ:
Rácz Viktória – KÖZ- Pont Ifjúsági Egyesület Hálózati Programasszisztense