Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2019. augusztus 25. (vasárnap) - Lajos, Patrícia napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Szolnoki fiataljaink Filmklubjának első alkalma

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzat legújabb programsorozata egy szolnoki filmklub életrehívása. Az első alkalom 2018. júnus 22-én valósult meg, mely során az Életrevalók című filmet tekintették meg az érdeklődő fiatalok. A filmet két részletben, 10 perces szünetet közé iktatva vetítették le.

A Filmklubok célja, teret adni a fiataloknak olyan filmek megnézésére, és közös tartalmi feldolgozására,mely által ők maguk is fejlődhetnek, és informális tanuláson keresztül formálódhat személyiségük, gondolkozásuk. A feldolgozó, szakmai beszélgetések az ifjúsági vezetők illetve a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület szakmai támogatásával valósul meg. Az alkalmon közel 10 fiatal vett részt.

Az Életrevalók című film egy kicsapongó életvitelt folytató fiatalemberről és egy testi fogyatékossággal élő, ám jelentős vagyonnal rendelkező férfi kezdődő munkakapcsolatáról, későbbi barátságáról szól. A flmet követő beszélgetés során a feldolgozás fő fókusza az empátiára,elfogadásra irányult.

A következő Filmklub július 27-én kerül megrendezésre délután 14:00-18:00 között, mely során az Esőember című film kerül levetítésre!

Várunk minden kedves érdeklődőt!

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték