Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2019. augusztus 25. (vasárnap) - Lajos, Patrícia napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

24 órás outdoor tréningen vettek részt diákönkormányzatos fiataljaink!

2018.07.30-08.02. között került megrendezésre idei Outdoor tréning, melyet a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület munkatársai szerveztek az egyesületünk által koordinált megyei illetve városi ifjúsági vezetők számára. A tréning bázispontja Panyola volt, ahol már hagyománynak számít éves visszatérésünk.

Egyesületünk az általunk koordinált megyei illetve városi diákönkormányzatok részére változatos és sokrétű képzéseket szervez. A dökösök a megválasztásukat követően egy indító képzésen vettek részt, június végén pedig Diákakadémia nevű képzési hetünkön szereztek ismereteket. Augusztusi képzésünk a számukra egy "outdoor" azaz "kültéri" tréning volt, mely során Panyolán és környékén kellett 24 óra alatt bejárniuk 5 települést és 7 állomáshely feladatait teljesíteni.

Az outdoor tréning során igyekeztünk őket különböző feladatokon keresztül saját komfortzónájukból kizökkenteni, annak érdekében, hogy fejlődjön önismeretünk, probléma megoldó-, és együttműködő készségük. Az outdoor indulása előtt minden résztvevő egy felkészítő alkalmon vett részt. A 24 óra alatt többekközött önállóan szerveztek le maguknakingyen szállást, települések közötti utazást, étkezést. A tréning egy feldolgozó résszel zárult, ahol közösen átbeszéltük, értékeltük az átélt eseményeket.

Reméljük idén is sok hasznos élményt, tapasztaltot sikerült átadnunk a fiataloknak!

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték