2024. március 29. (péntek) - Auguszta napja van.

Húsvét 2024

Tekertünk a Virágkarneválra!

Egyesületünk az idei évben is csatlakozott a debreceni Virágkarnevál Tekerj a karneválra fantázia nevet viselő programjához.

Az idei évben immáron 3. alkalommal csatlakozott a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület a Tekerj a Virágkarneválra! kerékpáros kezdeményezéshez. Augusztus 19-én a karnevált megelőző napon az Egyesület önkéntesei, diákönkormányzatis fiataljai, munkatársai közösen díszítették fel a kerékpárokat az Évelőporta Kertészet által biztosított virágokkal. Augusztus 20-án a 16 kerékpáros kék-sárga színekben vonult végig a karneváli menet előtt a kora reggeli órákban.

Ezúton is köszönjük a kertészet támogatását, az önkéntesek közreműködését és azoknak a karneváli nézőknek a tapsot, integetést akik már reggel kilátogattak a karneválra.

A kerékpáros felvonulás hangulata az alábbi linken megtekinthető: https://www.facebook.com/kozpontegyesulet/videos/250033262312665/?fb_dtsg_ag=AdyzgcGzAQllDiWAmSyt7XEO6kygDpG2BPkEIAdoONH5Zg%3AAdyXhjEwydL7sp_TRUZf9mTfscYHM2b8J8g-1W89etIKQg