Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2019. július 17. (szerda) - Endre, Elek napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

KDT 2.0 avagy Co-Operation Előtalálkozó

Szeptember 14-16. között Nyíregyházán fiatalok Erdélyből, Vajdaságból és Magyarországról találkoztak, hogy közösen beszéljenek a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület elkövetkező nagyobb szabású rendezvényéről, amely második alkalommal kerül megszervezésre, a Kárpát-medencei Diákönkormányzatok Találkozójáról (továbbiakban KDT).

A projekt célja, hogy a Kárpát-medencében levő aktív diákönkormányzati fiataloknak legyen egy találkozási pontjuk, ahol tapasztalatokat cserélhetnek, új tudásra tehetnek szert és ismerkedhetnek. A projekt idei neve a Co-Operation, amely arra utal, hogy a fiatalok együttműködve szerezhetnek tapasztalatokat és élményeket, amelyeket helyi közösségükben és jövőjükben felhasználhatnak.

Az előlátogatáson a résztvevők megvitattákkivitelezését, programjáról beszélgettek és kereteket eldöntötték. A résztvevők megismerkedhettek a projekt a múltjával, a tervezett helyszínekkel és javaslatokat tehettek a jövőjével kapcsolatosan.

A KDT 2.0 idén is Nyíregyházán kerül megrendezésre október 26-november 3. között, az előlátogatáson szerzett tudással a résztvevő régiók elkezdték felkészülésüket és toborzásukat az eseményre.

A KDT 2.0 avagy Co-Operation finanszírozását az Erasmus+ programnak köszönjük.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték