Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2019. július 17. (szerda) - Endre, Elek napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

HABIDISZ Tanszeradomány gyűjtés

A Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége tanszeradomány gyűjtést szervezett immár második éve a Reménysugár Gyermekotthon és a Gyermekvédelmi Intézmény fiatalja számára az iskolakezdésre. Különböző üzlethelységekbe vittek ki gyűjtő dobozokat, amik egy hónapig voltak kihelyezve, ezen kívül a fiatalok stábtagokkal, munkatársakkal, önkéntesekkel együtt a Kishegyesi úti Tescóhoz települtek ki 4 napon át, hogy minél több adományt tudjanak gyűjteni.

Amit ők vártak használt vagy új füzeteket, tankönyveket, írószereket, festékeket, ecseteket, zsírkrétákat. Viszont, amit kaptak mennyiségben és minőségben arra nem számítottak. Az előkészületek, az egyeztetések, a gyűjtések nagyon jó hangulatban, kitartással, motiváltan teltek, hisz tudták, hogy csodás célért küzdenek.

A Reménysugár Gyermekotthonban az intézményvezetőnek adták át az adományokat, melyeket majd később személyre szabott és átválogatott csomagokban osztanak ki a bent lakó gyermekek számára. Kaptak egy részletes ismertető az intézményről és az ott lakók illetve dolgozók minden napjaiból pár morzsát. Majd körbe is járták a helyet és be-be kukkantottak a gyerekekhez is.

A Gyermekvédelmi Intézményben teljesen másképp azonban ott is sikeresen zajlott az adományok átadása. Ott személyszerint a HABIDISZ fiataljai, a KÖZ-Pont Ifjúsági egyesület munkatársai és önkéntesei adták át a már előre elkészített névre szóló adomány csomagokat. A részletes ismertető az intézményről természetesen itt sem maradhatott el.

Szeretnénk még egyszer köszönetet mondani a Kishegyesi úti Tesconak, a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesületnek, az Ildesigne-nak, az American Corner Debrecennek,a Leporello Papír Marketnek, a Korpona Korzónak, Hajdú Sylentiának, a HABIDISZ stábtagoknak, vezetőségi tagoknak, önkénteseinken és végül de nem utolsó sorban azoknak az embereknek akik gondoltak a gyerekekre és adakoztak.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték