2018. október 20. (szombat) - Vendel napja van.

JNSZDÖK - Tanévindító Közgyűlés Beszámoló

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzat (JNSZDÖK) idén 2018.09.26-án rendezte meg a Tanévnyitó Közgyűlését. A Közgyűlés a szolnoki Verseghy Ferenc Könyvtárban került megrendezésre. A nap legfontosabb célja volt, hogy a megüresedett pozíciók a megyei DÖK vezetésében betöltődjenek.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Önkormányzatot képviselve, Fehér Petra a Megyei Közgyűlés alelnöke, köszöntötte az ott megjelenteket. Ezt követően bemutatkozott a SZÍNtér Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér, említésre került az Iskolai Közösségi Szolgálat teljesítésére a SZÖSZ program, illetve a Megyei DÖK és az Egyesület által szervezett programokról is szó esett – pl.: JNSZ Megyei Sportnapok. Továbbá bemutatásra került az Erasmus+ program, illetve bemutatkoztak az Egyesületnél jelenleg egyéves önkéntes szolgálatukat teljesítő magyar ajkú önkéntesek is Erdélyből. A Közgyűlésen közel 70 fő vett részt.

A JNSZDÖK megválasztott két új vezetőségi tagja:
Veréb Benita Bella – Szolnoki Széchenyi István Gimnázium
Lovas Kristóf Máté - Kisújszállási Móricz Zsigmond Református Kollégium, Szakgimnázium és Általános Iskola

Ezúton gratulálunk a megválasztott vezetőségi tagoknak.