2018. november 13. (kedd) - Szilvia napja van.

Hamarosan indul a 9. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Sportnapok, Nyíregyházán

Egyesületünk a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat közreműködésével, valamint a megyei sportszövetségek és egyéb szponzorok jóvoltából idén kilencedik alkalommal szervezi meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Sportnapokat Nyíregyházán, 2018. november 21–23. között.

Hamarosan indul a 9. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Sportnapok, Nyíregyházán

A verseny résztvevői:

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében működő középiskolái, diáksport egyesületei, diáksport körei, illetve a megyében működő sportegyesületek, nappali tagozatos diákjai, korosztályi megkötés nélkül, amatőr és igazolt játékosok részvétele egyaránt megengedett.

A versenyek helyszínéül az idei évben is az NYSZC Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátóipari, Idegenforgalmi Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma, NYSZC Wesselényi Miklós Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma, valamint a Zrínyi Ilona Gimnázium Tiszavasvári úti tornaterme ad otthont.

A Sportnapok támogatói:

Nyíregyházi Szakképzési Centrum, Nyíregyházi Tankerületi Központ, Nyíregyházi DECATHLON Áruház, Joma Shop, D Fittness Center, EON Energiakereskedelmi Kft.