Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2019. december 8. (vasárnap) - Mária napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Social Emotional Learning Projekt - Pop up Fesztivál és Belfasti tanulmányút

Egyesületünk egy három éves Erasmus+ projekt partnerszervezeként a következő tanévben érzelmi intelligencia fejlesztő foglalkozásokat fog tartani általános iskolákban.

A "Social Emotioan Learning" projekt az OKIDE szervezésében valósul majd meg országszerte. Az érzelmi intelligencia fejlesztés Amerikában illetve Észak-Írországban már alapvető része az oktatásnak. A projekt ezen módszertan adaptálását és a hazai gyakorlat kialakítását célozza meg, melynek keretein belül 14 héten keresztül fogunk fejlesztő foglalkozásokat tartani két szolnoki iskola partnerünknél.

Ennek első, egyfajta nyitó alkalmaként csatlakozunk a Gyermekek Jogainak Világnapja alkalmából szervezett Pop-Up Fesztiválhoz, melynek során világszerte szerveztek érzelmi intelligencia fejlesztő foglalkozásokat 2018.11.20-án.

Baracskai Lilla kollégánk ezt követően 2018.11.21-24. között a projekten belül egy tanulmányúton vett részt Belfastban, Észak-Írországban. Az út során alkalma volt megismerni az ottani "Path" fejlesztő program módszertanát, működését. A külföldi Barnardo's partnerszervezeten keresztül pedig több helyi általános iskolába is ellátogathatott, ahol gyakorlatban is betekintést nyert ennek alkalmazásába.

Várakozzásssal tekintünk a projekt további alakulására!

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték