Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2020. május 28. (csütörtök) - Emil, Csanád napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Félévindító Közgyűlésre készül a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége

2019. január 29-én 14:00 és 16:00 között ismét megrendezésre kerül a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetségének (HABIDISZ)
Félévindító Közgyűlése a Belvárosi Közösségi Házban. Ahová a megye különböző településeinek oktatási intézményeiből várjuk azok diákképviselőit.

A délután során leginkább a diákképviselők ismerkedésére, és a HABIDISZ munkájába való betekintésre, illetve közös gondolkozásra kívánunk teret és lehetőséget biztosítani.
Szintén fontos napirendi pontunk a megyei diákönkormányzat bemutatkozása és bemutatása. Hiszen március végén megtörténik a vezetőségi tagok újraválasztása, és akár a most megjelent diákok közül is kikerülhetnek a jövő ifjúsági vezetői.
Még a Közgyűlés megkezdése előtt 9:00 és 14:00 között lehetőség nyílik a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetségével (HABIDISZ) találkozni, hiszen egy önálló program keretében sok szeretettel meghívják a megye alap-és középfokú oktatási intézményeinek DÖK elnökét egy DÖK elnöki találkozóra.
A találkozó során a HABIDISZ szeretne lehetőséget adni a DÖK elnökök számára a közös ismerkedésre, egy diákjogokról szóló előadáson való részvételre, illetve egy azt követő vezetett beszélgetésre a diákok érdekképviseletének témájában.
A rendezvény regisztrációhoz kötött, kérünk minden érdeklődőt, hogy a következő e-mailre küldjék el jelentkezéseiket:

Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) habidisz@kozpontegyesulet.hu

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték