Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2019. november 14. (csütörtök) - Alíz napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Új önkéntes erdélyi magyar fiatalok érkezése Szolnokra

2019. február elsején érkezik, és kezdi meg egy éves önkéntes szolgálatát Szolnokon a két új magyar ajkú önkéntesünk, Csizmár Nóra és Imecs Kinga. Rengeteg fiatal tölthette már el nálunk önkéntes évét, azonban most először érkeznek hozzánk Szolnokra nemzetközi projekt által önkéntes fiatalok!

Egyesületünk 2009 óta fogad külföldi önkénteseket az Európai Unió által támogatott mobilitási programok keretein belül, az eddigi önkéntes fiataljainkhoz hasonlóan már a lányok is izgatottan várják hogy megérkezzenek, és belevágjanak az egy éves önkéntes szolgálatukba. Csizmár Nóra Kaplonyból, Imecs Kinga pedig Csíkszenttamásról fog érkezni majd Egyesületünkhöz.
A két új önkéntesünk a szolnoki SZÍNtér Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben segíti majd a Jász-Nagykun- Szolnok Megyei Diákönkormányzat munkáját, az Iskolai Közösségi Szolgálati tevékenységek szervezését, valamint az önkéntes programok és a saját projektjeik megvalósításán dolgozhatnak.
A lányokhoz hasonlóan már mi is bizakodással és izgalommal tekintünk az elkövetkezendő egy év kihívásai és közös munkája elé, ami február elsejével kezdetét veszi majd.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték