Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2019. november 14. (csütörtök) - Alíz napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Félévindító Közgyűlés Nyíregyházán

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat (SZSZBGYIÖK) 2019.01.30-án rendezte meg Félévindító Közgyűlését. Az
esemény Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben került megrendezésre 14:00-16:00 között. A megye számos településéről érkeztek az iskolai diákönkormányzatokat képviselő diákok.

A diákönkormányzatos fiatalok beszámoltak azon a programokról, képzésekről, amelyeken részt vettek a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület által, illetve amiket ők maguk szerveztek. A nap további részét közös csapatépítő játékokkal töltötték el a résztvevők, melyek moderálásában a megyei diákönkormányzat ifjúsági vezetői moderáltak.

Az alkalom során ismertetésre kerültek a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület által nyújtott lehetőségek is iskolai közösségi szolgálat és önkéntes programokban való részvétel tekintetében, illetve a Közgyűlésnek is helyet adó Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér.
Az SZSZBGYIÖK éves vezetőség választása március végén lesz, így a dök iránt érdeklődő fiataloknak lehetősége lesz bekerülni a megyei dök vezetőségébe. A vezetőségbe való pályázati felhívást és a jelentkezéshez beküldendő adatlapot az iskolák diákönkormányzatot segítő pedagógusai február hónapban fogják elektronikus úton megkapni a megyei diákönkormányzattól.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték