Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2020. február 25. (kedd) - Géza, Alexander napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Félévindító Közgyűlés Szolnokon

2019. január 31-én 14:00 és 16:00 között került megrendezésre a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzat Félévindító Közgyűlése a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat Hivatalának Márvány-termében. Amegye számos településéről képviselték magukat az iskolai
diákönkormányzatok tagjai.

Az esemény elején megnyitót mondott a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület Alelnöke, Lukács Rajmund, valamint a JNSZDÖK elnöke Kocsis Petronella Alíz. A program során egy prezentáció keretein belül bemutatásra került a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzat (JNSZDÖK) elmúlt egy éve. A diákönkormányzatos fiatalok beszámoltak azon a programokról, képzésekről, amelyeken részt vettek a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület által, illetve amiket ők maguk szerveztek. Emellett saját élményeiken keresztül bemutatták a megyei diákönkormányzatban való részvétel és
előnyeit.

Márciusban a megyei DÖK jelenlegi ifjúsági vezetőinek mandátuma lejár, így van lehetőség új tagok jelentkezésére. A rendezvényre érkezett fiatalok aktív résztvevői lehettek az alkalomnak a JNSZDÖK vezetősége által moderált ismerkedős játékok által.
A program végén sor került a Szolnoki Önkéntes Szolgálat (SZÖSZ) bemutatására is, a diákok megismerkedhettek azokkal a tevékenységekkel, amelyeket egyesületünk közreműködésével végezhetnek akár iskolai közösségi szolgálat, akár önkéntesség keretein belül. Valamint megismerkedhettek a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület által működtetett SZÍNtér Ifjúsági Iroda és Közösségi Térrel is.

A vezetőségbe való pályázati felhívást és a jelentkezéshez beküldendő adatlapot az iskolák diákönkormányzatot segítő pedagógusai február hónapban fogják elektronikus úton megkapni a JNSZDÖK-től.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték