Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2020. február 25. (kedd) - Géza, Alexander napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Félévindító Közgyűlés Karcagon

A Karcag Városi Diákönkormányzat (KVDÖK) 2019.02.01-jén rendezte meg a Félévindító Közgyűlését. A Közgyűlés a Karcagi Ifjúsági Házban került megrendezésre 8:00-14:00 között. A város majdnem minden iskolájából érkeztek az iskolai diákönkormányzatokat képviselő diákok.

Az esemény elején megnyitót mondott a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület Hálózati Programkoordinátora, Baracskai Lilla, valamint a VDÖK elnöke Cséti Gabriella.
A diákönkormányzatos fiatalok beszámoltak azon a programokról, képzésekről, amelyeken részt vettek a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület által, illetve amiket ők maguk szerveztek. A nap további részét közös csapatépítő játékokkal töltötték el a résztvevők, melyek moderálásában a karcagi diákönkormányzat ifjúsági vezetői is jelentős szerepet vállaltak.
A Karcag Városi Diákönkormányzat szakmai segítésére a Karcag Városi Önkormányzat a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesületet kérte fel, még 2017-ben. Az alkalom zárásaként ezért ismertetésre kerültek a KÖZ-Pont által nyújtott lehetőségek is iskolai közösségi szolgálat és önkéntes programokban való részvétel tekintetében.
A Karcag Városi Diákönkormányzat éves vezetőség választása március végén lesz, így a dök iránt érdeklődő fiataloknak lehetősége lesz bekerülni a KVDÖK vezetőségébe. Az erről szóló pályázati felhívást és a jelentkezéshez beküldendő adatlapot az iskolák diákönkormányzatot segítő pedagógusai február hónapban fogják elektronikus úton megkapni a Karcag Városi DÖktől.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték