Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2020. április 3. (péntek) - Buda, Richárd napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

JNSZDÖK – MEGYEI DIÁK FÓRUM

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzat (JNSZDÖK) idén 2019.03.27-én rendezte meg Megyei Diák Fórumát. A MDF a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Önkormányzat Hivatalának dísztermében került megrendezésre. A nap legfontosabb célja volt, hogy a megyei DÖK hat fős vezetősége megválasztásra kerüljön.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Önkormányzatot képviselve, Fehér Petra a Megyei Közgyűlés alelnöke, köszöntötte az ott megjelenteket. Ezt követően bemutatkozott a SZÍNtér Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér, említésre került az Iskolai Közösségi Szolgálat teljesítésére a SZÖSZ program, illetve a Megyei DÖK és az Egyesület által szervezett programokról is szó esett – pl.: 3 Tusa Torna. Továbbá bemutatásra került az Erasmus+ program, illetve bemutatkoztak az Egyesületnél jelenleg egyéves önkéntes szolgálatukat teljesítő magyar ajkú önkéntesek is Erdélyből.A délelőtt folyamán a résztvevő diákok és tanárok különböző előadásokat hallgathattak meg. Minden előadás után lehetőség nyílt kérdezni az adott előadótól.Az első előadást a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Önkormányzatot képviselő Fehér Petra tartotta a "Közszereplés, mint hivatás a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat tevékenységén keresztül" címmel. Ezután előadást tartott a Szolnoki Szolgáltatási Szakképzési Centrum főigazgatója Kalmár Andrea és bemutatkozott az IMPULZUS Egyesület is.

A nap végével pedig megválasztásra került a vezetőség:

- Kocsis Petronella Alíz – Elnök (Szolnoki Szolgáltatási SzC Vásárhelyi Pál Közgazdasági, Egészségügyi és Turisztikai Két Tanítási Nyelvű Szakképző Iskolája

- Veréb Benita Bella – Alelnök (Széchényi István Gimnázium)

- Éri Csenge - (Székács Elemér Mezőgazdasági és Élelmiszeripar Szakgimnázium, Középiskola)

- Majzik Péter - (Szandaszőlősi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola)

- Vágány Dániel - (Szolnoki Műszaki Szakképzési Centrum Jendrassik György Gépipari Szakgimnáziuma)

A választás során 5 vezetőségi tagot szavazott meg a Jász-Nagykun- Szolnok Megyei Diák Fórum, így májusban egy újabb közgyűlés alkalmával lehetőség nyílik a hatodik pozíció betöltésére is.

Az MDF-en több mint húsz iskola volt jelen és közel hatvan fő vett részt a megye különböző iskoláiból.

Ezúton gratulálunk a megválasztott vezetőségi tagoknak!

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték