Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2020. július 4. (szombat) - Ulrik napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Indító tréninget tartottunk dököseinknek Törökszentmiklóson!

2019. április 26-28 között megtartottuk az immár hagyományosnak mondható Inító tréningünket a márciusban megválasztott ifjúsági vezetők számára. A tréning fő céljai között szerepeltek az ismerkedés és csapatépítés, a tapasztalatátadás és az év főbb kereteinek átbeszélése.

Az alkalmon a három megyei (Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat, Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzat) és egy városi (Karcag Városi Diákönkormányzat) DÖK ifjúsági vezetői vehettek részt.

A tréning során megismerkedhettek egymással és csapatépítésre, bizalomépítésre is sor került. A jelenlévő fiatalok megismerkedhettek a diákönkormányzatok hátterével, múltjával, hogy a későbbiekben is megőrizhessék és fenntartsák a már kialakult hagyományokat. Ezen felülegismerhették a disputa alapjait, és elgondolkodhattak saját, egyéni céljaikon is.

A sok képzés mellett volt lehetőség a szórakozásra is, többek között csapatokban kipróbálhatták magukat a Honfoglaló nevű társasjátékban.

Minden ifjúsági szervezetünknek ezúton kívánunk tartalmas és programokkal teli évet. Sok sikert kedves ifjúági szervezetek!

Valamint köszönjük a Székács Elemér Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumnak a tréning helyszínének biztosítását!

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték