Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2020. augusztus 12. (szerda) - Klára, Letícia napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Megvalósult az 5. Fuss a Fényben! Sport és Családi Nap, melynek idei évben Szandaszőlős adott otthont

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület és a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzat (JNSZDÖK) immáron 5. alkalommal szervezte meg a hagyományos Fuss a Fényben! Sport és Családi Napját.

A helyi program legfontosabb célkitűzése a hátrányos helyzetű emberek, főként fogyatékkal élők számára egy olyan integrált családi program, családi nap szervezése volt, amelyben együtt lehetnek egészséges társaikkal. A program célja, a tudat, a szemlélet formálása az embereknek, hogy együtt igenis könnyebb és egymást segíteni kell.A rendezvény hagyományteremtő céllal jött létre Nyíregyházán 2010-ben első alkalommal. De maga a program nem egy új kezdeményezés, hiszen Budapesten azt megelőzően, több éven keresztül megrendezésre került.
Időpontja:

2019. május 31. (péntek) 10-14 óra közöttHelyszín:

Szandaszőlősi Művelődési Ház


(5008 Szolnok, Simon Ferenc út 32.)


A program teljesen ingyenes és mindenki számára nyitott volt. A kézműves sátrakban, gyermek játszóházban arcfestés és kreatív foglalkozások várták a kicsiket és nagyokat egyaránt. A napban kiemelt helyen szerepelt a sport, ami egy futóversenyben és egy úgynevezett örömfutásban jelent meg, melynek helyszínéül a Szandaszőlősi Művelődési Ház adott otthon. Az eseményre kilátogattak a helyi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai, számos civil és szociális szervezet és rendvédelmi szervek is.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték