Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2020. augusztus 9. (vasárnap) - Emőd napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

HABIDISZ Rendkívüli Közgyűlés – Debrecenben

2019.06.06-án 14:00-15:00 között került megrendezésre a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetségének (HABIDISZ) Rendkívüli közgyűlése.

A Közgyűlésen közel 50 fiatal vett részt a megye különböző iskoláiból. A közgyűlés célja a vezetőségéből hiányzó 1 fő megválasztása volt. Az alkalom a Szent József Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégiumba került megrendezésre.
A rendezvényt Gyulavári Attila, a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület elnöke nyitotta meg, majd köszöntőt mondott Jeles Bálint a HABIDISZ elnöke.
Az esemény során a diákok megismerhették a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület által nyújtott lehetőségeket, különös tekintettel azon pályázatokra, melyekben segítséget tudunk idén nyújtani, illetve tájékozódhattak Erasmus +, önkéntesség és közösségi szolgálat témában.
A vezetőségbe két fő jelentkezett az Debrecen Ady Endre Gimnáziumból, Gudor Karolina és Jakabóczki Petra a PR koordinátor pozícióra. A diákképviselők pedig megválasztották Gudor Karolinát.
A választás eredményeinek kihirdetését követően a HABIDISZ által egy kerekasztal beszélgetés követte, melynek témája a külföld, vagy belföld volt. Az eseményre két előadót hívtak meg a fiatalok, Tóth Kingát és Lukács Rajmundot, akik mind ketten a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület munkatársai.

Még egyszer nagyon szépen köszönjük a Szent József Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégiumnak, hogy biztosítottak számunkra a helyszínt, és köszönjük az előadóknak, az iskoláknak és a diák-képviselőknek az aktív részvételt.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték