Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2021. január 26. (kedd) - Vanda, Paula napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Sikeres Kerekasztal beszélgetés zenéről, színházról, youtuberkedésről, a HABIDISZ szervezésében

Nagyon jó hangulatban telet el a HABIDISZ szeptember 18-i kerekasztal programja, ahol a popkultúra átfogó címszó alatt, rengeteg érdekes témát érintettek közösen az előadók és a résztvevők. A beszélgetésen mind a két meghívott előadóval, Antal Rebekával és Gyarmati Dominikkal is lehetőség nyílt társalogni, vagy éppen kérdéseket feltenni.

Rebekánk hála rengeteg mindent megtudhattuk a youtuberkedés, rövidfilm készítés és nem végső sorban, a színház világáról.
Dominik pedig rendkívül sok izgalmas háttér-információt tárt elénk az underground zeni világról, rádiózásról és nem mellesleg, a zeneírásról. A beszélgetés nagy része interaktív volt, sok érdekes kérdés és témafelvetés is érkezett a résztvevők részéről is. Természetesen a fentebb említettek mellett számos fontosabb téma is felvetődött, többek közt az iskolai kiközösítés, az önérvényesítés és a továbbtanulás kérdése is.
A kötetlen eseményünknek ezúttal a MALTER kávézó biztosított hangulatos helyszínt, ahol minden résztvevő vendégünk volt egy forró csokira vagy limonádéra.

Nagyon köszönjük Antal Rebeka és Gyarmati Dominiknak a közreműködést és az izgalmas beszélgetést, továbbá a MALTER kávézónak a hangulatos helyszín biztosítását!

Szeretettel várunk mindenkit a soron következő programjainkra is!

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték