Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2021. január 21. (csütörtök) - Ágnes napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

II. Megyei Diák Vezetők Fóruma - MEDVE

Idén 2019. október 11-13.-án megvalósult a II. Megyei Diák Vezetők Fóruma, három év után újra. A program során a megyénkben működő általános és középiskolák diákönkormányzatos fiataljai találkoztak egymással, kapcsolatokat építettek, együtt tanultak a diákönkormányzatiságról általunk, programokat dolgoztak ki, és remek élményeket szereztek ezalatt a majdnem 3 nap alatt.

A Megyei Diák Vezetők Fóruma először 2016. áprilisában került megrendezésre, idén lehetõségünk volt arra, hogy ismét átéljük ezt a feledhetetlen élményt amit röviden csak MEDVE-nek hívott a szervező csapattól kezdve a legfiatalabb résztvevőn át a Nyíregyházi Egyetem Bessenyei Hoteljének éjszakai portaszolgálatban dolgozója is. A programunk egy ünnepélyes megnyitóval indult, majd egy nagyszerű
csapatépítő est követte a Baccaffo teremben. Másnap a finom reggeli után, elindultunk a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térbe, ahol izgalmas a diákönkormányzathoz és a mindennapi élethez hasznos tudást nyújtó szekciók foglaltak helyet. Szombat este egy városbújócska nevű program vette kezdetét, azaz a Grand Theft MEDVE (röviden GTM) érdekes feladatokkal. Visszatérve a szállásra volt az eredményhirdetés, ahol a szerencsések csokinyereményben részesültek. Következő nap még két szekció várta a résztvevőket az irodában, majd egy finom búcsú ebédet követően a Johns Pub-ban, visszatekintettünk mi minden történt az elmúlt közel három napban. Majd picit szomorúan, de mégis boldogan búcsúztunk el egymástól a jövőbeli találkozás reményében.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték