Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2020. október 28. (szerda) - Simon napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Hamarosan ismét indul a Megyei Karácsonyi Sportnapok, Debrecenben

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület, valamint Hajdú-Bihar Megyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) ismét megrendezi a Hajdú-Bihar-megyei Karácsonyi Sportnapokat, Debrecenben, immáron 12. alkalommal, 2019. december 11-13. között. Célunk, hogy a megyei középiskolák és általános iskolák fiú és lány röplabda, kosárlabda, labdarúgó csapatok megfelelő körülmények között, színvonalas mérkőzéseket tudjanak játszani. Az esemény az EFOP-1.3.5-16-2016-00381 "Tiéd a Jövő" elnevezésű pályázat támogatásával valósul meg.

Szeretnénk, hogy a csapatok megismerjék egymást illetve, hogy népszerűsítsük feléjük a folyamatos testmozgást, a sportágakat. Kipróbálhatják magukat csapatban, versenyhelyzetben, ami akár motiváló lehet a későbbiekben egy-egy sportág vagy csupán közösségi csoportos tevékenységekben való részvételre. Remek szocializációs közegként is megjelenhet, amely nem csak a sportot és egészséget támogatja, de a kapcsolatokat az ismerkedést is egyaránt elindíthatja.

Korábbi években a program nagy sikerrel valósult meg, hiszen közel 40 középiskola több mint 50 csapata versengett három sportágban, három nap. A több mint 500 fiatal sportolási lehetőségét Debrecenben működő oktatási intézmények tornaterme biztosítja az idei évben is. A Sportnap egyik nagy előnye, hogy idén teljesen ingyenesen lehet részt venni a sportoló fiataloknak, nincs nevezési díj csak egy jelentkezési határidő.


Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is tervezzük különböző egészség megőrző szervezetek kitelepülését is.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésüket ez a felhívás, kérem, jelezzék ezt az alábbi e-mail címen: sport@kozpontegyesulet.hu

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték