Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2020. október 28. (szerda) - Simon napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Megrendezésre került a 12. Hajdú-Bihar megyei Karácsonyi Sportnapok, Debrecenben

Az idei évben a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület és a Hajdú-Bihar Megyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ), valamint több megyei sportszövetség illetve egyéb szponzorok jóvoltából 12. alkalommal került megrendezésre a Hajdú-Bihar Megyei Karácsonyi Sportnapok Debrecenben 2019. december 11-13 között.

A 12. alkalommal megrendezésre kerülő sportnapokon közel 50 iskola több mint 500 diákja sportolt együtt 3 nap alatt 3 sportágban, összesen 5 helyszínen. A helyszínek biztosításában segítségünkre volt a Debreceni Református Kollégium, a Szent József Általános Iskola, Gimnázium Szakgimnázium és Kollégium, a Diószegi Sámuel Baptista Szakgimnázium és Szakközépiskola, a Medgyessy Ferenc Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium, valamint a G4 Fitness Központ.

Sportrendezvényünk, egyesületünk szervezésében az elmúlt években is nagy sikerrel valósult meg. Célunk a rendezvénnyel az általunk képviselt sportkultúra, sportértékek megtartása az ifjúság körében, hogy népszerűsítsük feléjük a folyamatos testmozgás, az egészséges életmód fontosságát! A versenyen a Hajdú-Bihar megyében működő középiskolák, diáksport egyesületei, diáksport körei és a megyében működő sportegyesületek nappali tagozatos diákjai korosztály megkötés nélkül, amatőr és igazolt játékosok vehettek részt.

Eredményeket tekintve az első napon a röplabda bajnokság női győztese a Eötvös DSE csapata, a fiú győztese a Szent József Általános Iskola, Gimnázium csapata lett.
A második napon a kosárlabda bajnokságot a DSZC Brassai Sámuel Műszaki Szakgimnáziumának fiú csapata valamint a Debreceni Református Kollégium Dóczy Gimnázium lány csapata zárta győztesként.
A harmadik napon a labdarúgó bajnokság győzteseként a Debreceni SZC Irinyi János Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája lány csapata és az EURO Baptista Két Tanítási Nyelvű Gimnázium fiú csapata állhatott a dobogóra.

Az esemény támogatói voltak: a DECATHLON, a Hajdú-Bihar Megyei Kosárlabda Szövetség.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték