Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2020. október 28. (szerda) - Simon napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

KÖZ-Pontban a HABIDISZ Félévindító Közgyűlése!

Ahogy az már megszokott, a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület minden évben megrendezi a HABIDISZ Félévindító Közgyűlést. Ez idén sem volt másképp. Az összejövetel sikeresnek bizonyult, ugyanis január 29-én 19 iskola képviseltette magát a közgyűlésen és összesen 42 fő vett részt rajta, beleértve a tanárokat is. Emellett két érdekes előadást is végighallgathattak a résztvevők: az éppen alakuló Magenta Kraftról és a már régebb óta fennálló Bringakonyháról, valamint két új Vezetőségi taggal is bővült a HABIDISZ csapata.

A félévindító közgyűlés nem csupán egy informatív jellegű esemény, amely által a diákok és tanáraik megismerkedhetnek a HABIDISZ munkásságával, hanem egy nagyszerű lehetőség arra is, hogy a fiatalok megismerkedhessenek a város által nyújtotta lehetőségekkel.
A nemsokára megnyitó Magenta Kraftról egy félórás tájékoztatást kaptak a diákok, arról, hogyan fejleszthetik magukat, hogyan valósíthatják meg régóta dédelgetett álmaikat, mint például felvenni egy kis videót egy általuk fontosnak tartott témáról vagy mélyebben belemerülni az IT világába.
A Bringakonyha bemutatkozása szintén hasznosnak bizonyult, mivel ez a hely teszi lehetővé a sportkedvelő fiataloknak a bicikli bérlését, esetleges javítását. Az előadásnak köszönhetően kiderült, hogy már létezik egy Cargo-típusú bicikli is, ami amellett, hogy praktikus, még jól is néz ki.
A nap fénypontja mindenképp a szavazás volt, amely keretében új két vezetőségi taggal bővült a HABIDISZ csapata: az új HR koordinátor Cserta Dóra lett, aki az Ady Endre Gimnázium tanulója, a Programkoordinátor pedig a Medgyessy Ferenc Gimnázium tanulója, Földi Eszter lett.
A jelenlévőknek köszönjük a részvételt, az új tagoknak pedig gratulálunk!

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték