Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2020. október 28. (szerda) - Simon napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Online kvízjáték a HABIDISSZAL

Egyesületünk április elején úgy döntött, hogy kísérletet tesz online programok tervezésére és megvalósítására alkalmazkodva a jelenlegi körülményekhez. Debrecenben az egyik ilyen első eseményünk egy online kvíz volt, melyet HABIDISZos dököseink számára hirdettünk meg. A szerdai programunkon részt vett a két magyar ajkú önkéntesünk, három volt HABIDISZ vezetőségi tag, illetve az egyik gyakornokunk is.

Az esemény a Discord programon keresztül valósult meg. Nagy örömünkre szolgált, hogy az első ilyen online meetingünk mindenféle technikai komplikációtól mentes volt. A harminc kérdéses Kahoot kvíz témájában Európa országaira koncentrált. A résztvevők különböző kérdéseket kaptak, földrajzi, kulturális és gasztronómiai kategóriákban. A feladványok változatos nehézségűek voltak, ezzel biztosítva mindenkinek a pontszerzés lehetőségét. Ennek köszönhetően a versenyszellem is kibújt a résztvevőkből, illetve sokan számos új ismerettel is gyarapodtak. A másfél órás esemény alatt többek közt arra is fény derült, hogy van-e a Vatikánban ott született állampolgár, illetve azt is megtudhattuk, hogy hol található az egyetlen őserdő Európán belül.

A délutáni eseményünk jó hangulatban telt, ezért a továbbiakban is szeretnénk hasonló jellegű programokat megvalósítani, amelyekre külsős résztvevőket is tervezünk meginvitálni

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték