Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2020. október 28. (szerda) - Simon napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Debreceni ESC önkénteseink mindennapjai - avagy önkéntes lét a Korona alatt

A külföldről érkezett ESC önkénteseink ebben a nehéz helyzetben is úgy döntöttek, hogy itt maradnak Magyarországon és azonnal a legjobbat próbálják kihozni a helyzetből. Jelenleg így különböző online programokon dolgoznak folyamatosan a projektjükhöz kapcsolódóan.

Így például a spanyol önkéntesünk, Jorge minden kedd délután tartja az online társalgási klubjait, melyeket a Méliusz Juhász Péter Könyvtárral közösen szervezünk. Másik két önkéntesünk Maja (német származású) és Thibault (belga származású) pedig jövőhéten kezdik az online társalgási klubjaikat.
Emellett segítik a digitális nyelv oktatást is: van, aki a diákoknak készít videókat fontos és hasznos témákról, van, aki pedig élőben beszélget diákokkal.

Erdélyi származású, magyar ajkú önkénteseink szintén hasznos videófelvételek készítésével illetve blog írással tevékenykednek, de saját online programok kidolgozásán is dolgoznak!

Az egyesületünk önkénteseinek blogposztjait itt olvashatjátok: https://centreyouthassociationblog.wordpress.com/

Ha kíváncsi vagy spanyol, német, francia társalgási klubjainkra a Facebook oldalunkon még több információt megtalálsz: https://www.facebook.com/kozpontegyesulet

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték