Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2020. október 28. (szerda) - Simon napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Beszélgetős klubunk témája ezúttal a filmek és sorozatok világa volt

Hétfőn megvalósult a második online Conversation Clubunk is. Az program ezúttal is a Google Hangouts alkalmazás segítségével valósult meg. A beszélgetésen ott volt mind a négy debreceni ESC önkéntesünk, egy gyakornokunk és három külsős résztvevő is.

A beszélgetés témája ezúttal a filmek és sorozatok világ volt. Filmnézési szokásokról és egyéni preferanciákról esett szó. Populáris filmek kerültek kivesézésre, illetve eddig kevésbé ismert alkotások láttak napvilágot. A beszélgetésből természetesen nem hiányozhatott a Marvel vs. DC örökös harcának kibeszélése sem. A két ellentábor pedig most is ékesen képviseltette magát. Kiderült az is, hogy, szégyen vagy nem szégyen, van-e köztünk olyan, aki nem látta a mára már kultikusnak számító Star Wars filmeket. Szóba került az is, hogy vajon az Így jártam anyátokkal és az Agymenők c. sorozatok egyáltalán mennyire tartoznak a kulturális alapműveltségünkbe. Beszélgettünk az orosz filmipar lefelé ívelő karrierjéről és a magyar filmgyártás kellemesen javuló tendenciája is górcső alá került.
A másfél órás beszélgetés jó hangulatban telt el. A résztvevők között általános derültséget okozott az, amikor megtudtuk, hogy Törökország elkészítette a saját Star Wars filmjét, amiről még maga George Lucas sem tud. Reméljük a következő alkalommal is hasonlóan érdekfeszítő beszélgetéseket tudunk folytatni.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték