Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2020. október 28. (szerda) - Simon napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Újabb online quiz, ezúttal filmek és sorozatok témában

Mint ahogyan korábban már olvashattátok, Egyesületünk jó pár hete kísérletezik online események szervezésével és menedzselésével. Május 14-én ismét egy kvízdélutánt szerveztünk, ahol populáris és kevésbé filmekkel és sorozatokkal kapcsolatos kérdéseket tettünk fel.

Az esemény családias hangulatban zajlott, a résztvevők között volt magyar ajkú ESC önkéntes, gyakornok és ex megyei DÖKös tag is. A program ismét a Discord alkalmazáson keresztül valósult meg, az előre összeállított Kahoot kvízt pedig telefonon keresztül lehetett tölteni. A kérdések tartalmukban változó nehézségűek voltak a Disney hercegnőkön keresztül, Marvel hősökön át egészen a Quentin Tarantino filmekig terjedt a skála. Ennek köszönhetően a kvíz során mindenki tudott pontot szerezni és nem mellesleg, új ismereteket szerezni. Megtudhattuk, hogy hol forgatták a Szerelempatak c. sajátos hangvételű, de egyben lebilincselően őszinte dokumentumfilmet, illetve arra is fény derült, hogy miért van annyi narancs Francis Ford Coppola Keresztapa című filmjében. A kvíz közben derült hangulat uralkodott, a feladványok során pedig számos kérdés és gondolat felvetődött, amit megosztottunk egymással.
Az esemény végén még egy röpke beszélgetést folytattunk, ahol képbe kerültünk egymás jelenlegi szituációjával és helyzetével. Reméljük a közeljövőben lesz még lehetőségünk hasonló keretek közt találkozni és kvízelni, sok más témában is.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték