Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2020. október 28. (szerda) - Simon napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Sikeresen megválasztásra kerültek az új HABIDISZ vezetőségi tagok

Összesen 25 debreceni és Hajdú-Bihar megyei közép- és általános iskola adta le online a szavazatát, amelynek köszönhetően új HABIDISZ vezetőségi tagokat választhattunk, így ők már a nyáron megkezdhetik a tevékenykedésüket. A szavazatok között három érvénytelen szavazat is volt.

A kialakult vírushelyzet miatt sajnálatos módon el kellett halasztani a március végére tervezett Megyei Diák Fórumot, amelynek kereteink belül a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetségének (HABIDISZ) új vezetőségi tagjai lettek volna megválasztva. Erre reagálva a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület azt a döntést hozta, hogy a választás online fog zajlani. Így arra kértük a Diákönkormányzatokat Segítő Pedagógusokat, hogy a HABIDISZ vezetőségének megválasztása érdekében egyeztessen az iskola diákönkormányzatos fiataljaival / DÖK vezetőivel és adja le az iskola szavazatát május 31-ig.
Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani minden intézménynek, DÖKös fiatalnak és Diákönkormányzatokat Segítő Pedagógusnak, hogy szavazatukkal hozzájárultak a HABIDISZ vezetőség újraválasztásához.

A 2020/2021-es tanévben az online szavazás által a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetségének vezetősége a következőképpen áll fel:
Elnök:
Gudor Karolina
További megválasztott vezetőségi tagok:
Cserta Dóra
Földi Eszter Nóra
Sipos Enikő
Mandátumuk 2021. március végéig érvényes.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték