2024. március 29. (péntek) - Auguszta napja van.

Húsvét 2024

Megterveztük a KÖZ-Pont következő időszakát

A kialakult helyzettől függetlenül sikeresen megtartottuk a szokásos évtervező hétvégénket, melyen minden munkatársunk részt vett. A program célja, a 2020-as év első felének értékelése majd a következő félév megtervezése volt. A hétvége alatt a munka mellett jutott idő a pihenésre és munkatársak közötti ismerkedésre is.

Július 2-4 között elutaztunk Törökszentmiklósra, ahol az elmúlt időszakot értékeltük, illetve az előttünk álló évet megterveztük. Az esemény szakmai része a Székács Elemér Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnáziumban voltak, míg a szállás a helyi Strand kempingjének faházaiban.
A csütörtöki napon megérkezés után az új csapat megismerkedése volt a cél, mivel az elmúlt időszakban több változás is történt az egyesület dolgozóit illetően. A találkozás során több szórakoztató tréning feladatot végeztünk el, amivel az új és a régebbi munkatársak összerázódtak. Mindenkinek lehetősége volt beszélgetni mindenkivel, így nem voltak ismeretlenek a nap végére. Ezen a napon történt az elmúlt félév értékelése is, ahol minden munkatárs megoszthatta véleményét az elmúlt időszak adott projektjeiről, programjairól.
Pénteken elsősorban a szakmai dolgokra fektettük a hangsúlyt. Először is az egyesület működését beszéltük át, amire nagy szüksége volt minden résztvevőnek. A különböző keretekre és működésekre fordítottunk sok időt. Emellett az egyesület jelenleg futó és tervezett projektjeivel is mindenki tisztába került. Az este folyamán grilleztünk a strand területén, amit hosszú közös játék követett.
A szombati napon saját szakmai célokat és terveket kellett megosztanunk egymással, majd ezt követően mindenki hozzá is látott egy-egy feladatnak, ami a kitűzött céljai között szerepelt. A szakmai blokk után sok élménnyel és tudással indultunk haza.