Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2020. október 28. (szerda) - Simon napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Országos Ifjúsági Fórum

A Nemzeti Ifjúsági Tanács 2020. szeptember 19-én tartott Országos Ifjúsági Fórumán a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Diákönkormányzat (JNSZDÖK) és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat (SZSZBGYIÖK) tagjai képviselték az egyesületet, diákönkormányzatokat a Budapesten megrendezett találkozón.

Hegedüs Zoltán NIT elnök és Mohay Gergely EMMI főosztályvezető köszöntője után Dr. Aáry Tamás Lajos az oktatási jogok biztosa tartott előadást „gyermek és ifjúság védelem” témában. Majd Turi Ádám bemutatta az „Építsd fel!” programot, illetve meghallgathattuk az 2020-as Országos Diákparlament 45 pontjáról szóló beszámolót.

A workshopokban több előadáson is részt vehettünk, ezért szétváltunk, hogy mindenhol legyen valaki közülünk, majd a szünetben átbeszéltük a látottakat, hallottakat. Mind a négy dökös aktív szerepet vállalt a saját csoportjában. Benita és Anett át is vették a csoportmunka irányítását, mint már tapasztalt OIF-osok. Peti és Krisztián pedig a kész programok bemutatásában vállaltak fő szerepeket.

A kapcsolatépítésben is helyt álltunk, hiszen a jelenlévő – szinte – összes diákönkormányzattal sikerült szót váltanunk a szünetek alatt, vagy a csoportmunkák révén. Főként a kecskeméti és a győri, valamint az egri diákönkormányzatokkal erősítettük a kapcsolatainkat.

A hazautazás előtt még volt időnk kicsit beszélgetni és értékelni a napot, ahol mindenki jó tapasztalatokkal zárta a találkozón való részvételünket.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték